duminică, 4 septembrie 2016

Preturi foarte bune la produse de tip smartwatch

Cu totii profitam de evolutia tehnologica si ne putem bucura de numeroase dispozitive la preturi foarte atractive, iar printre ele se numara si smartwatch-urile, care pana nu demult erau achizitionate doar de catre cei care isi permiteau sa achite sume importante pentru ele. Astazi, pe piata sunt disponibile mai multe modele, iar oricine isi poate permite un smartwatch ieftin, intrucat acestea promit cele mai importante functii pe care le poate avea un asemenea dispozitiv.
Preturi foarte bune
Preturile pentru acestea incep de la 100 de lei si pot sa depaseasca chiar si cateva mii de lei, insa cele mai accesibile sunt suficiente pentru cei mai multi dintre noi. Dispozitivele sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de telefoane, principalele sisteme de operare fiind Android si iOS.
Numeroase functii
Gadget-urile sunt foarte usor de folosit, prin intermediul ecranului tactil, iar conexiunea cu smartphone-ul se face prin intermediul Bluetooth-ului. Pot efectua apeluri, scrie si citi mesaje direct pe ceas, fara a mai fi nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar sau geanta. Acest aspect este ideal in special cand utilizatorii se afla in zone mai putin sigure, iar pentru a chema un taxi isi doresc sa fie mai discreti.
De asemenea, chiar si la o intalnire nu putem sa fim nepoliticosi si sa citim mesaje pe telefon, oricat de importante ar fi, insa prin intermediul oricarui smartwatch ieftin, putem fi discreti si sa aruncam o privire la ceas, suficient cat pentru a citi ceva.
Conectat la tot ce se intampla
Ai toate notificarile, apelurile, mesajele la incheietura mainii tale, astfel ca este mult mai confortabil sa fii la curent cu tot ce se intampla. Notificarile de pe social media vor fi mai usor de citit cu ajutorul unui ceas inteligent, fie ca este vorba de Facebook, WhatsApp, Twitter, Pinterest, Tumblr sau Instagram.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu