marți, 22 martie 2016

Trucuri pentru atragerea admiratorilorTot mai multe fete aleg sa intre in domeniul videochatului deoarece sunt atrase de veniturile ridicate, programul flexibil si ambianta placuta, insa exista si cateva trucuri pe care acestea trebuie sa le stie pentru a lucra cat mai eficient.

Trucuri pentru atragerea admiratorilor

Inainte de a te afisa pentru prima data in fata camerei web, se recomanda sa faci cateva exercitii si spectacole fara a fi urmarita de cineva, pentru a nu te simti stanjenita. Atunci cand simti care este momentul potrivit poti sa incepi sa intri pe live, tinand minte ca cea mai importanta parte a unui model de videochat este personalitatea, iar partenerii de discutie isi doresc sa te cunoasca virtual asa cum esti.

Aceasta munca trebuie sa fie vazuta ca o distractie, un spectacol nu trebuie sa inceapa cu gandul la bani, ci la imaginatie. Modelele care au cele mai mari venituri stiu cum sa combine utilul cu placutul, astfel ca se distreaza in timp ce comunica cu diferite persoane din spatele camerei web. Nu ai de ce sa te simti stanjenita, deoarece orice site cu care se colaboreaza, ofera posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din toate colturile lumii, de la Romania, Italia, Spania sau alte tari populate de romani.
Microfonul este foarte important, deoarece majoritatea admiratorilor isi doresc sa iti auda vocea mai mult decat sa scrii. Cu cat esti mai prietenoasa si mai politicoasa, cu atat vei avea mai multi clienti care sa isi doreasca sa discute in privat cu tine, platind un pret mai mare. De regula, in cadrul chatului public, se plateste incepand cu 2 dolari minutul, de catre fiecare utilizator, in timp ce pentru privat, modelul este cel care stabileste suma dorita.

Trebuie sa iti faci prieteni fideli, deoarece acestia sunt cei care vor plati cele mai mari sume in mod constant, iar acestia reprezinta principala ta sursa de venit. Mai multe detalii: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu